Σχεδιασμός λογοτύπου.

Το λογότυπο αποτελεί την ταυτότητα της επιχείρησης και τον βασικότερο παράγοντα αναγνωρισιμότητας και της τοποθέτησης της στην αγορά. Είναι πολύ σημαντικό, ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησης, να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στον σχεδιασμό ενός μοναδικού λογοτύπου, το οποίο θα αποτελέσει βασικό συστατικό για την ενίσχυση του brand της.

Ο σχεδιασμός ενός λογοτύπου πρέπει να χαρακτηρίζεται από μοναδικότητα, να μένει εύκολα στη μνήμη των πελατών και να παραπέμπει στο αντικείμενο της επιχείρησης.

Για ένα πετυχημένο αποτέλεσμα προχωράμε σε συγκεκριμένη μελέτη των χαρακτηριστικών και του κλάδου δραστηριοποίησης της επιχείρησης έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε την μοναδικότητα του και να ταυτιστούμε με τους σκοπούς της.

Με βάση τα ζητούμενα της επιχείρησης αλλά και οπτικό υλικό που θα συγκεντρώσουμε από αυτήν θα μας δώσουν την πρώτη ιδέα έτσι ώστε να ξεκινήσουμε τον σχεδιασμό του λογότυπου της.

Εφόσον ξεκινήσουμε την δημιουργία του σε πρώτο στάδιο παραδίδουμε 2 – 3 προσχέδια και μετέπειτα προχωράμε στην τελική μας επιλογή.

Κάνοντας τις κατάλληλες αλλαγές και διορθώσεις, πάντα σε συνεννόηση με την επιχείρηση, παραδίδουμε το τελικό αποτέλεσμα.

 

 


Τα ανωτέρω γραφιστικά μπορούν να σχεδιαστούν, κατόπιν συνεννόησης, σε οποιοδήποτε μέγεθος επιθυμείτε (Α3, Α4, Α5 κτλ.).

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και παράδοση σε ψηφιακό αρχείο και όχι την εκτύπωση.

Τα τελικά αρχεία παραδίδονται σε υψηλή ανάλυση (μορφή PDF ή AI) και είναι έτοιμα προς εκτύπωση.

  • LinkedIn
  • Facebook
  • instagram

Για να ξεκινήσεις κάλεσε στα 6983276473 & 

6944986379

ή συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας εδώ

 

E-MAIL 

branicdesign@gmail.com