Λίγα λόγια

Branic Designs

Ο κόσμος είναι γεμάτος λογικές μάρκες που κάνουν λογικά πράγματα που κανείς δεν τα παρατηρεί ποτέ.

Είμαστε εδώ για να προβάλλουμε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχείρησης σας. Σας βοηθάμε να βρείτε το σκοπό και τη φωνή σας. Στόχος όλων των υπηρεσιών μας είναι να κάνουμε τις επιχειρήσεις πιο σταθερές. Αυτό που μας παρακινεί δεν προσφέρει μια απλή λύση, αλλά βελτιώνει ουσιαστικά την επιχείρησή σας. 

Τελειόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Ο λόγος που επέλεξα την συγκεκριμένη σχολή είναι γιατί μέσα από την οικογενειακή επιχείρηση είδα πως είναι να διαχειρίζεσαι την εικόνα μιας επιχείρησης, την ευνοϊκή προβολή της καθώς και να την εκπροσωπείς στο κοινό στο οποίο απευθύνεται.

   

Κατά τη διάρκεια της ακαδημαϊκής μου εκπαίδευσης διδάχθηκα αρκετά μαθήματα για την παραγωγή και επεξεργασία περιεχομένου για την προώθηση μιας επιχείρησης και συμμετείχα στην διοργάνωση αρκετών εκδηλώσεων με τον ίδιο σκοπό. Ωστόσο το πεδίο που λάτρεψα είναι η δημιουργία της εταιρικής ταυτότητας και θέλω να εξετάσω τις στρατηγικές που διδάχθηκα σε πραγματικές συνθήκες.

Νόβη Κακίτσου

Νόβη Κακίτσου

Brand & Marketing Strategist & Designer